Rugalmasság

Szakértelem

Integritás

Bemutatkozás

A 2006-ban alakult, közép-európában tevékenykedő Ayudate fő működési területe kezdetben az infokommunikációs szektor volt.
Tevékenységeinket és működési területünket az elmúlt években kibővítettük, jelenleg nemzetközi befektetésekkel, fejlesztési projektek menedzsmentjével és kereskedelemmel foglalkozunk Európában, a közel-keleten, valamint Afrikában.

A dinamikusan növekvő csoporthoz tartozó cégek összesített árbevétele meghaladja a 30 millió eurót.
Üzleti stratégiánk fókuszában elsősorban az energiaipari, az infokommunikációs, az infrastruktúrafejlesztési és a mezőgazdasági iparágak állnak.

bővebben

alternate content

Befektetések, vállalatfelvásárlás és projektmenedzsment

Ayudate Investments Group

1123 Budapest, Alkotás utca 53. E ép. II. em
Tel.: +36-1-808-9028 • Fax: +36-1-808-9029
E-mail:

x
Ayudate MAGYARORSZÁG

Ayudate MAGYARORSZÁG

Az Ayudate Magyarország a cégcsoport hajtómotorja, mely legfőbb tevékenységünk, az infókommunikáció területén játszik kiemelt szerepet. Európában három szektorra fókuszáljuk a figyelmünket:

 • A távközlési szolgáltatók részére nyújtott szolgáltatásaink: Mobil és vezetékes telepítési és üzemeltetési szolgáltatások, valamint ehhez kapcsolódó IT megoldások (hálózat irányítás és felügyelet, ügyfélszolgálati szoftver és hardver konstrukciók)
 • Távközlési berendezések gyártása és forgalmazása: Szerződéses partnereink által biztosítani tudunk optikai kábeleket, szerver szekrényeket és ehhez kapcsolódó szerelési munkákat.
 • Bérelt vonalak és sötét szálak nagykereskedelme: Hozzáférésünk van a fontosabb európai optikai gerinchálózatokhoz, ezáltal segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek megtalálni a legjobb megoldást minden összeköttetésre, különösen az internet csomópontokhoz való kapcsolódásra a kontinensen.
x
Ayudate AFRIKA

Ayudate AFRIKA

Az Ayudate Afrika leányvállalatok hálózatán keresztül működik, melyeket kiváló helyi partnerek vezetnek. Hálózatunk és partnereink körét folyamatosan szélesítjük, jelenleg a következő országokban vagyunk jelen:

Afrikában az elsődleges fókusz a befektetés menedzsmenten, valamint a kereskedelem- és üzletfejlesztésen van az alábbi három iparágban:

 • Infókommunikáció

  Európai részlegünk által nyújtott távközlési és hálózati infrastruktúra fejlesztési kompetenciáinkon túlmenően e-kormányzati területen is széleskörű megoldásokat kínálunk (elektronikus személyi okmányok, népszámlálás és elektronikus választás-támogató rendszerek).

 • Infrastruktúra-fejlesztés

  Célunk olyan projektek beazonosítása, ahol technikai tudásunkkal, tapasztalatunkkal és kiterjedt kapcsolataink segítségével értéket tudunk adni ügyfeleink számára elsősorban az energetika, a vízgazdálkodás és a közlekedés-fejlesztés területén. Üzleti partnereink segítségével igény esetén finanszírozási megoldásokat is nyújtunk a projektekhez. Az energetika területén ajánlatunk részét képezik a megújuló energiaforrásokkal és szén / gáz alapú erőművekkel kapcsolatos technológiák és szolgáltatások.

 • Mezőgazdaság

  Abban különbözünk más hasonló vállalatoktól, hogy mi teljes körű megoldást tudunk biztosítani a mezőgazdasági kihívásokra. Amellett, hogy magas szintű európai technológiákat kínálunk az ügyfeleink részére, figyelmet fordítunk a helyi igények felmérésére, támogatást nyújtunk a kivitelezés során és segítünk az üzemeltetéshez szükséges helyi partnerek felkutatásában. Jelenleg a következő területekre van versenyképes ajánlatunk: gabonatárolási technológiák, baromfi és marha vágóhidak, húsfeldolgozás és vetőmag-specializáció helyi igények szerint. Portfóliónkban nem szerelnek GMO (génmódosított) termékek!

x
Ayudate DUBAI

Ayudate DUBAI

Az Ayudate Dubai tevékenységi köre a beruházások feltérképezésére és üzleti kapcsolatok ápolására korlátozódik a Közel-Keleten. A cég egyfajta kapocsként működik az ázsiai és afrikai partnerhálózat között, amikor egy-egy projekt átfogó jellegéből adódóan szükség van szoros együttműködésre. (leginkább pénzügyi vagy szerződéskötéssel kapcsolatos támogatás nyújtása esetén).